Agenda

12 december 2018

Hermann Wesselink College, Amstelveen 

 

21 december 2018

Zone College, Borculo

Vanaf 1 januari 2013 zal ik niet meer werkzaam zijn als directeur van SWING. Wat op 6 november 2006 begon komt daarmee tot een einde.

 

 

SWING heeft in deze periode een turbulente tijd doorgemaakt en een enorme groei van het bereik bewerkstelligd. Belangrijke wapenfeiten daarbij zijn de talloze YouPlay festivals, het lesboek Klats!, de Improvisatie boekenreeks Het Idee ICP, het boekje 30 jaar SWING, het project Improvisatieorkest, het uitwisselingsproject SWEx en tal van andere projecten. De grootste groei is gerealiseerd in het aantal bereikte leerlingen op onderwijsinstellingen, jeugddetentiecentra en andersoortige instellingen. Het systeem van SWING voor de afzet van workshops en participatieconcerten op scholen door individuele workshopleiders is sterk verbeterd.

Dat zou uiteraard niet mogelijk zijn geweest zonder de uitmuntende inzet van alle medewerkers en alle actieve en betrokken bestuursleden van SWING. Ik dank hen dan ook voor al het goede werk en het gestelde vertrouwen gedurende ruim 6 jaren.

Op 31 december 2012 neem ik afscheid als directeur maar zal wel toetreden tot het bestuur en hoop zo te kunnen blijven bijdragen aan het succes van de landelijke stichting ter promotie van muziekimprovisatie. SWING blijft vanaf 1 januari met minder mensen op dezelfde wijze actief en u kunt in de toekomst dan ook op SWING blijven rekenen.

Op 1 oktober 2012 ben ik tevens als festivaldirecteur aangesteld bij Stichting Meer Jazz. Een organisatie waar SWING in het verleden veelvuldig mee heeft samengewerkt. Uiteraard ben en blijf ik zeer actief als uitvoerend musicus, bandleider en producent van muziekprojecten, cd’s en workshops.

Ik dank u hartelijk voor de samenwerking.

Hartelijke groet,

Loet van der Lee Directeur Stichting SWING

SWING webshop 89x100
 
 
 
 
 
 
 
 

Logo-YouPlay-zonder-titel