Op zondag 7 oktober a.s.organiseert het Zaantheater tijdens de kinderboekenweek een Kinderboekenweekfeest, een festival speciaal voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, waarbij diverse voorstellingen, workshops en activiteiten te zien, doen en beleven zullen zijn. Stichting SWING verzorgt de workshop Boomwhackers. Workshopleider Chris Colleye zal 2 sessies van 30 minuten geven tussen 13.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis. 

(lees meer)

Een boomwhacker is een modern percussie-instrument. Het zijn meerkleurige holle plastic buizen die ten opzichte van elkaar harmonisch gestemd zijn. Het instrument wordt bespeeld door hem tegen een andere boomwhacker, tegen het lichaam of tegen een ander voorwerp te slaan.

(lees meer)

Wat betreft het jaar 2017 kan SWING terugkijken op een productief en druk jaar. Ten opzichte van 2016 is er een mooie groei gerealiseerd in de voornaamste activiteiten op diverse onderwijsinstellingen. Wij hopen dit mooie resultaat in 2018 te kunnen voortzetten.

Donateur

Wilt u Stichting SWING hierin steunen?

Met uw bijdrage kunnen wij jongeren kennis laten maken met een instrument en muziekimprovisatie.

Uw donatie is van harte welkom op bankrekeningnummer NL40 INGB 0004 2513 92 ten name van Stichting SWING te Alkmaar.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw donatie!

Bij Stichting SWING kunnen scholen de workshop Elektruck aanvragen. De Elektruck is een oude stadsbus die is omgebouwd en nu functioneert als computerruimte. De leerlingen kunnen in de Elektruck verschillende workshops volgen waaronder ringtones. Twee enthousiaste workshopleiders laten de leerlingen zien hoe ze creatief bezig kunnen zijn met de computer en muziek, een eigen compositie kunnen maken en deze met anderen kunnen delen.. Geschikt voor VO en PO (groep 7 en 8).

(lees meer)

Het participatieconcert Afrikaanse percussie, zang & dans is in samenwerking met de West-Afrikaanse percussie en dans band Nusodia in een nieuw jasje gestoken. In het nieuwe schooljaar kunt u dit vernieuwde participatieconcert bij ons aanvragen. Er komen vier muzikanten van de groep Nusodia naar uw school die een veelheid aan instrumenten bespelen: doun (drie grote samengestelde drums), djembé, balafon (Afrikaanse xylofoon) en maracas.

(lees meer)

Afbeeldingsresultaat voor nusodia

Aanbieding
Het participatieconcert wordt uitgevoerd door vier muzikanten van Nusodia, maar u betaalt slechts voor drie muzikanten. Heeft u nog geen activiteit om het nieuwe schooljaar feestelijk mee te beginnen? Dan is dit vernieuwde participatieconcert zeker een aanrader! Aarzel niet en neem contact met ons op: 06-33181098 of info@swingweb.nl

Nieuw in het aanbod van Stichting SWING maar liefst 3 participatieconcerten van De Liedjestovenaar gaat op reis. Er kan gekozen worden uit De Magie van Marokko, De Magie van Brazilië of De Magie van Burkina Faso. Geschikt voor groep 1, 2 en 3 (PO).

(lees meer)

SWING webshop 89x100
 
 
 
 
 
 
 
 

Logo-YouPlay-zonder-titel