Agenda

13 augustus 2019

Theatergroep Eenhoorn, Heerhugowaard

19 augustus 2019

Puur Sang, Vestiging Lucia School, Mierlo

3 september 2019

Gymnasium Leiden

9 september 2019

Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp 

10 september 2019

Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp 

Button-Donaties-wit-rood

Samenwerking

Prinses Christina Concours
Al meer dan veertig jaar brengt het Prinses Christina Concours muziek in het leven van jonge mensen. Dit gebeurt op alle mogelijke manieren: vanaf de basis bij jonge kinderen tot het moment waarop de beste jonge muzikanten hun weg naar het podium vinden.
www.christinaconcours.nl

Tafel van Vijf
Tafel van Vijf is een jeugdtheatergezelschap uit Amsterdam dat poëtisch muziektheater maakt met een beeldend karakter. Tafel van Vijf combineert uitgesproken teksten met live muziek en experimenteert met video en beeldende kunst. De inhoud is altijd uitgangspunt. Een inhoud die aansluit op het ontwikkelingsstadium van de kinderen voor wie de voorstelling is bedoeld.
www.tafelvanvijf.nl

Stichting Meer Jazz
Stichting Meer Jazz is op 6 april 1994 opgericht door een aantal enthousiaste jazzliefhebbers en heeft als doelstelling de bevordering van jazz en geïmproviseerde muziek in de Haarlemmermeer. Hiertoe organiseert Stichting Meer Jazz concerten, concoursen en festivals en tal van andere activiteiten.
www.meerjazz.nl

Muziekuitleen- en Informatiecentrum (MUI)
Het Muziekuitleen- en Informatiecentrum (MUI) van Biblioservice Gelderland is informatiespecialist op het brede vakgebied van de muziek. De dienstverlening richt zich met name op bibliotheken, muziekverenigingen, muziekscholen, ensembles en dirigenten. Niet alleen in Gelderland, maar in heel Nederland én daarbuiten.
www.mui-online.nl

Openbare Bibliotheek Amsterdam
De OBA biedt in de dynamische Amsterdamse samenleving vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur voor iedereen, door het leveren van hoogwaardige bibliotheekdiensten voor educatie, participatie, ontmoeting en cultuurbeleving.
www.oba.nl