Agenda

12 december 2018

Hermann Wesselink College, Amstelveen 

 

21 december 2018

Zone College, Borculo

Button-Donaties-wit-rood

Steunpunten

Stichting SWING werkt vaak samen met steunfuncties in Nederland. Hieronder een kort overzicht van deze steunfuncties.

GELDERLAND

WILDAKOBES
Voor cultuur in school.
www.WILDAKOBES.nl

LEEUWARDEN

Parnas
Parnas is de kernvoorziening voor kunsteducatie van de gemeente Leeuwarden en verzorgt als zodanig een compleet aanbod lessen en cursussen in alle kunstdisciplines, voor jong en oud. Parnas initieert daarnaast projecten en activiteiten voor ondermeer de amateurverenigingen en het onderwijs in de gemeente. Parnas bereikt jaarlijks 3000 cursisten en ruim 10.000 overig publiek. De organisatie telt ruim 130 medewerkers.
www.parnas.nl

ZEELAND

Scoop
Scoop investeert in de sociale en culturele kwaliteit van de Zeeuwse samenleving. In Nederland is Scoop het enige provinciaal instituut dat zowel werkt aan het verbeteren van het sociale als het culturele klimaat, deze met elkaar verbindt en relaties legt met economische en ruimtelijke beleidsterreinen.
www.scoopzld.nl

UTRECHT / AMERSFOORT

Scholen in de Kunst
Scholen in de Kunst verzorgt activiteiten en cursussen op het gebied van theater, muziek, popmuziek, dans, en beeldend voor alle leeftijden, voor zowel individuen als groepen, bedrijven en instellingen.
www.scholenindekunst.nl

FLEVOLAND

Vereniging MuziekOnderwijs Zeewolde
De Vereniging MuziekOnderwijs Zeewolde (VMOZ) faciliteert een divers en goed gekwalificeerd aanbod van muziekonderwijs in Zeewolde. Dankzij de onderlinge samenwerking van de docenten kunnen zij voor leerlingen extra aantrekkelijke activiteiten ontwikkelen.
www.vmoz.nl     

De Kubus
De Kubus, Centrum voor kunst en cultuur in Flevoland verzorgt aanbod voor kinderen, volwassenen en scholen.
www.dekubuslelystad.nl     

De Kunstlinie
De Kunstlinie neemt je mee in je droom, je talent, je ambitie op alle gebieden van muziek, dans, multimedia, theater, musical, circus & beeldende kunst. Ben je zes of zesentachtig,of ergens er tussen in? De Kunstlinie heeft een ongekende hoeveelheid opleidingen voor de vrije tijd.
www.dekunstlinie.nl

SWING webshop 89x100
 
 
 
 
 
 
 
 

Logo-YouPlay-zonder-titel