Business Harmonics

Mondharmonica als middel om bezieling en authenticiteit in een organisatie te brengen? Soms zijn onorthodoxe middelen de beste remedie. Een bedrijfstraining o.l.v. Jervis Groeneveld.
Volgens sommigen: grensverleggende cultuurinterventies. Volgens anderen: swingende mondharmonicaworkshops. Beide partijen hebben gelijk.

De deelnemers worden in deze workshop meegenomen op een muzikale reis met een eenvoudig en bescheiden instrument: de mondharmonica! In die belevingswereld staan ze ook open voor een duidelijke en effectieve instructie over bezieling en authenticiteit in de organisatie. Net zoals bij muziek maken gaat dat over leiderschap, het inbrengen van je eigen persoonlijkheid, je passie, het loslaten van oude patronen, het aandurven van iets nieuws, over ieders zelfexpressie. De mensen gaan aan den lijve ondervinden wat een verschil deze inbreng maakt. Die persoonlijke inbreng is hoorbaar, onmiskenbaar en onomkeerbaar. En dat is ook ná de training iets om aan te blijven refereren.
Na afloop van de workshop neemt iedereen zijn eigen mondharmonica mee, naar huis of naar huis (of naar kantoor). Een tastbare herinnering aan de boodschap, met het vermogen om die boodschap steeds weer tot leven "te blazen"....

 

Geschikt voor:

  • bedrijven
  • alle leeftijden
  • 10 tot 300 deelnemers per sessie

Opmerkingen:

klantgerichte aanpak, duur en invulling wordt
in overleg met opdrachtgever bepaald
in een intake gesprek

Productiecode 0807B

Button-naar-webshop