Klanklichaam

De complexiteit van de bedrijfsdynamiek helder inzichtelijk maken en het verbeteren van een ieders functioneren dankzij een creatieve parallel met een succesvol orkest! Een training o.l.v. Joep Everts.

Zonder muzikale voorkennis gaan de deelnemers aan de slag als musici in een orkest. Wil dit niet ontaarden in totale anarchie, dan zal er moeten worden samengewerkt en naar elkaar worden geluisterd. Wie geeft creatieve impulsen, wie geeft de leiding, welke persoonlijke kwaliteiten openbaren zich en welke factoren belemmeren een goed functioneren als musicus in het orkest?

Elke functie in een orkest heeft zijn eigen dynamiek en werkwijze. Deze muzikale invalshoek leert de deelnemers op een leuke manier beter te functioneren in een drietal functies; het orkest (teambuilding, processen in een groep), de dirigent (succesvol leiding geven, overbrengen van visie en een analyse van persoonlijk functioneren als leidinggevende) en de solist (ontdekken van eigen kwaliteiten, nieuwe inzichten vergaren en die vertalen naar de werkvloer).

Joep Everts is al 25 jaar werkzaam als professioneel slagwerker en is een gecertificeerd post HBO coach/trainer en NLP- practitioner.

 

Geschikt voor:

  • bedrijven
  • alle leeftijden
  • 10 tot 25 deelnemers per sessie

Opmerkingen:

klantgerichte aanpak, duur en invulling wordt
in overleg me opdrachtgever bepaald
in een intake gesprek

Productiecode 1007BT

Button-naar-webshop