Scream & Shout

Zet uw personeel eens op een andere manier aan het werk: Een eigen cd-productie! Geen karaoke of niveau-Nawijn, maar een origineel kwalitatief goede compositie op cd.

Het uitgangspunt is om de deelnemers anders te laten samenwerken dan binnen de structuur die zij gewend zijn. De groep krijgt twee uur de tijd om een compositie te maken en die professioneel op te nemen. Alle geluiden en instrumenten moeten worden gereproduceerd door de stem! De cd-persen draaien al warm, de persberichten zijn al verstuurd en volgende week de showcase bij Jensen.
Wordt het eeuwige roem of eeuwig spijt? Gelukkig voor de deelnemers wordt het proces goed en bijzonder geestig begeleid door het duo Delfos en Hoorweg, anders zou SWING deze training niemand toewensen.

Delfos en Hoorweg zijn naast producent en uitvoerders van Scream & Shout ook zeer actief als muzikant. Zo werkten zij intensief samen met Trijntje Oosterhuis, maken zij deel uit van de bekende Nederlands souljazz formatie de Auratones en zijn ze drijvende krachten achter de internationaal gelouterde jazz formatie: de Houdini’s.

 

Geschikt voor:

  • bedrijven
  • alle leeftijden
  • 10 tot 100 deelnemers

Opmerkingen:

klantgerichte aanpak, duur en invulling wordt
in overleg met opdrachtgever bepaald
in een intake gesprek

Productiecode 1107BT

Button-naar-webshop