TEAM

(Together Each Achieves More)

Vind je stem en laat je horen. Een training olv zangdocent Nicoline Snaas. Werkelijk luisteren en helder communiceren. De groepsdynamiek wordt nergens zo duidelijk als wanneer een team samen zingt. Wie luistert, wie overstemt, wie initieert, wie wacht af etc. Geen computer of agenda om je achter te verstoppen. Jij, je stem en je collegae.

Gezamenlijk als individu meer presteren is alleen mogelijk als een groep mensen een gemeenschappelijk doel hebben, betrokken zijn bij en afgestemd zijn op elkaar. Je stem laten horen en luisteren naar jezelf en naar anderen. Vanuit authenticiteit bouwen aan zelfvertrouwen (hoe presenteer je jezelf), creativiteit (onderzoeken van je eigen ideeën in muziek) vrijheid (oefeningen om de energie te laten stromen), ingrediënten die de samenwerking zullen verstevigen en ontspannen.

Nicoline Snaas is zangeres en zangdocent. Ze heeft een jarenlange ervaring als zangeres zowel solo als in het zingen met koren en met groepen uit het bedrijfsleven. “Iedereen kan zingen’’ is haar motto. Ze gebruikt in haar werk verschillende technieken als gereedschap. Zangtechniek, Roy Hart Theatre lichaamswerk en Rhian­non’s improvisatie oefeningen. Nicoline werkt regelmatig samen met een communicatie trainer in o.a. managing of leiderschap trajecten.

 

Geschikt voor:

  • bedrijven
  • alle leeftijden
  • 10 tot 30 deelnemers per sessie

Opmerkingen:

klantgerichte aanpak, duur en invulling wordt
in overleg met opdrachtgever bepaald
in een intake gesprek

Productiecode 0907BT

Button-naar-webshop